Škoda
Încărcat de emoție
Încărcat de emoție

Perfecțiune în detaliu

Limbajul de design al noii ŠKODA Superb este inspirat din prototipul ŠKODA VisionC, aducând-ul din stadiul de proiect chiar pe linia de producție. Rezultatul este o mașină care atrage privirile ca un magnet cu linii ascuțite și masculine - mai echilibrată, mai expresivă și mai emoționantă decât oricând.

 

Elementele cristaline se îmbină perfect în exterior și interior. Suprafețele noului Superb au fost modelate cu o mare atenție la detalii. Interacțiunea dintre suprafețele convexe și concave este uimitoare, cu margini clare, raze precise și linii clare.

Design

 

Inovativ, elegant, sublim - acesta este limbajul de design al noii ŠKODA Superb

 

Designul captivant se bazează pe o geometrie clară, suprafețe conturate impresionant, forme sculpturale, precizie pură și linii elegante - ca și cum ar fi construită dintr-o singură bucată.

Caracterul expresiv și încântător al exteriorului se continuă perfect și în interiorul vehiculului.

 

Design frontal

Distinctiv și puternic

Precis, autentic, dinamic - partea frontală a noii ŠKODA Superb este caracterizată prin faruri și proiectoare de ceață ascuțite și late, grila elegantă a radiatorului, logo-ul poziționat central și capota conturată dinamic.

Design spate

Solid și ascuțit

Ascuțit, expresiv și totodată impresionant - am adăugat "navei amiral" stopuri spate LED și un aspect mult mai clar și articulat. Lățime mai mare, claritate mai bună și mai multă prezență.

Interior

 

Răsfață-te.

 

Interiorul noii ŠKODA Superb este un mix perfect între curbe dinamice, materiale de calitate și confort maxim pentru condus. 

Noul Superb nu este doar mai mare și mai spațios decât oricând, dar oferă și caracteristici noi în materie de confort. Un vehicul care permite tuturor pasagerilor, inclusiv celor din spate, să călătorească într-o manieră relaxată chiar și pe distanțe lungi și ore multe de condus.

Laurin & Klement

Un sentiment de frumusețe, gusturi rafinat și standarde înalte.

Versiunea Laurin & Klement a fost concepută special pentru cei exigenți: confort maxim și semne distinctive ale exclusivității.

Mașina este inscripționată pe laterale cu logo-ul Laurin & Klement, iar scaunele față/spate conțin înscrisul specific acestui nivel de echipare. Interiorul cu piele maro, exclusiv pentru Laurin & Klement, este însoțit de jantele Pegasus 18" în două nuanțe închise, cu un aspect captivant.